Taurus Black Marble Platen Tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Taurus Black Marble Slabs-tegels, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Taurus Black Marble Platen Tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van Taurus Black Marble Slabs-tegels

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Op de middag van 18 juli werden de 7e ledenvertegenwoordigingsconferentie van Shandong Stone Industry Association en een 7e raad gehouden. De conferentie bestond uit de voorzitters, vice-presidenten, secretarissen-generaals, vertegenwoordigers van lidbedrijven van de Shandong Stone Industry Association en de speciale secretaris van de China Tarus Black Marble Association, Shanghai, Fujian, Zhejiang, Hubei en andere steenindustrie-verenigingen. Een belangrijker onderdeel van de conferentie was de voltooiing van de herverkiezing van de president en vice-president van de Shandong Stone Association en de plaatsvervangend secretaris-generaal en plaatsvervangend secretaris-generaal. De ledenvertegenwoordiging werd in eerste instantie georganiseerd door de Shandong Stone Association president Hu Wei in het jaarlijkse werkverslag 2014, waarin het werk van de vereniging in het afgelopen jaar en de vruchtbare resultaten werden beoordeeld. In dienst van steenondernemingen, het opbouwen van een publiciteitsplatform, het uitvoeren van evaluatiediensten, het bevorderen van de ontwikkeling van de industrie en andere aspecten van inspanningen, hebben de lokale overheidsdiensten en de meerderheid van de aangesloten bedrijven in Shandong sterke steun en erkenning gekregen. Vervolgens werden het financiële statusrapport van de vereniging, de herziening van de statuten van de vereniging, de introductie van de nieuwe raad van bestuur en de herverkiezing van de zevende president en de secretaris-generaal gehouden. Na de deelname van meer dan 100 vertegenwoordigers van leden van het Taurus Black Marble-bedrijf, werd de voormalige vice-president en secretaris-generaal van de Shandong Stone Industry Association, Zhou Keji, tot nieuwe president gekozen. De voormalige adjunct-secretaris-generaal Nie Yanzhen werd gekozen tot secretaris-generaal en Zhang Kai werd tot plaatsvervangend secretaris-generaal gekozen. . Hier sprak de Shanghai Stone Industry Association warme felicitaties uit aan Zhou Keji, de nieuw benoemde president van Shandong Stone Association, en de secretaris-generaal en plaatsvervangend secretaris-generaal!

Als u geïnteresseerd bent in Taurus Black Marble Slabs-tegels, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek