Platinum Marble Platen Tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren producent van Platinum Marble Slabs-tegels, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Platinum Marble Platen Tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van platina marmeren tegels

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

We hebben een jong en gemotiveerd team van hoge kwaliteit gevormd. Onder deze professionals zijn er zowel financieel directeuren die internationale werkingsregels begrijpen als technische backbones die goed bekend zijn met mijnbouw; daarnaast worden 's werelds meest geavanceerde mijnbouwapparatuur en mijnbouwtechnologie geïmporteerd uit Italië en Spanje voor moderne platformoperaties. . Dit zijn al onze inspanningen in de specialisatie van de ontwikkeling van de platina-marmermijn. We zijn begonnen met mijnen in Shijing en hebben de vroege "grotto" -modus ervaren. Deze uitgebreide mijnbouw is ongetwijfeld een verspilling van steenbronnen. Echter, in de afgelopen jaren, na de mijnbouw in Suizhou, Hubei, zijn we geleidelijk aan op zoek naar specialisatie, op zoek naar een professioneel mijnontwikkelingsteam om te helpen, we hoeven alleen mijnbouwapparatuur aan te bieden. Natuurlijk, dit professionele team is voornamelijk om ons te helpen ontwikkelen, het management is nog steeds onze eigen. Sinds 2006 zijn veel mensen in Suizhou aan het mijnen geweest. In een paar jaar hebben ze een zeer professioneel mijnteam gevormd. Ze hebben hun eigen normen in het mijnbouwproces, waardoor bedrijven snel problemen kunnen oplossen. Daarom is het mijnbouwmodel relatief volwassen. Momenteel hebben landen met meer onderzoek naar marmerwinning in de wereld, waaronder Italië en Spanje, een hogere specialisatie; terwijl Platinum Marble meer gespecialiseerd is in Brazilië, India, Noorwegen en andere landen. Maar Chinese bedrijven hoeven de modellen van deze landen niet toe te passen. Omdat verschillende mijnen verschillende niveaus van specialisatie en standaardisatie vereisen. In het proces van mijnbouw zijn er feitelijk een groot aantal professionele teams en personeel op de markt, dus het bedrijf maakt zich geen zorgen over deze link. Voor mijnbouwbedrijven is het belangrijkste dat de producten kunnen worden geaccepteerd door de markt en er voldoende verkoop is om de mijnbouw te ondersteunen. Daarom zijn de belangrijkste factoren de vraag of de structuur van de mijn zelf gunstig is voor mijnbouw en of de producten van de mijn aan de marktvraag voldoen. De ontwikkeling van de platina-marmermijn is niets meer dan productie, levering en verkoop. Dit proces heeft een team om ons te helpen, het is niet moeilijk om standaardisatie te bereiken. Voor ons is het vinden van de meest verkoopbare steen de belangrijkste en meest urgente die we nodig hebben. Op dit moment is de goudhennep die we in Suizhou hebben ontwikkeld erg volwassen en de marktacceptatie is ook erg hoog, maar dit soort steen is onbegrijpelijk. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mijnen met marktpotentieel, maar dit vereist professioneel Talent-team en technologie. We kunnen stellen dat prospectie de meest kritische voor ons is.

Als u geïnteresseerd bent in Platinum Marble Slabs Tiles, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek