Pietra Grijze marmeren platen en tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Pietra Gray Marble Slabs en Tiles, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Pietra grijze marmeren platen en tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van Pietra Gray Marble Slabs and Tiles

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

De 21e internationale steenmarkt van Beijing werd gehouden op 30 april. Als grootste stenen tentoonstelling in het noorden zijn er veel exposanten in deze stenen tentoonstelling. Er zijn tientallen categorieën in de tentoonstelling, die betrekking hebben op de hele steenindustrie en professionele bezoekers. Het expositiegebied van de Beijing Stone Fair bereikte 70.000 vierkante meter en trok honderden toonaangevende binnenlandse ondernemingen aan, waaronder Pietra Gray Marble, Longshan Stone, Yu Peng Mining, Tiancheng Stone Industry, Keda Elektromechanical, Ouqi Machinery en Huaxing Machinery. Naast de bekende steenondernemingen en bedrijven in steenmachines, zullen ook de internationale steenmogendheden zoals Italië, Turkije en Iran aan de tentoonstelling deelnemen. De exposities van binnen- en buitenlandse exposanten zijn verspreid over tientallen categorieën, die de gehele steenindustrie bestrijken en die meer, meer omvattende en meer systematische keuzes voor stenenkopers bieden. Terzelfdertijd zullen de organisatoren tijdens de tentoonstelling multi-thema en multi-site activiteiten organiseren om de uitwisseling en samenwerking tussen de vraag- en de aanbodzijde van de steenmarkt te bevorderen, en een grootschalige internationale aanbesteding houden. vergadering, die de kopers en steenondernemingen dichterbij zal brengen. De afstand biedt een goede ontwikkelingskans voor beide partijen. Dit jaar hield Beijing International Stone Fair twee speciale evenementen, namelijk het expertseriesymposium en de Indonesische engineering-promotieconferentie. Experts uit binnen- en buitenland toonden niet alleen de meest geavanceerde mijnbouwtechnologie in binnen- en buitenland, maar deelden ook de ervaring van veiligheid, milieubescherming en energiebesparende productie. Ze analyseerden ook de huidige situatie van de Pietra Gray Marble-industrie en de vooruitzichten voor toekomstige ontwikkelingen van de ondieper naar de diepere. De sfeer in de zaal was erg warm. De deelnemers zeiden allemaal dat ze veel hebben geprofiteerd van deelname aan het forum. De Indonesische conferentie voor engineering-promotie trok ook de deelname van grote bedrijven in de bouwmaterialenindustrie aan. Daarnaast is het vermelden waard dat de tentoonstelling dit jaar werd gehouden in samenwerking met Beijing International Cement Exhibition en Beijing International Wall Materials Exhibition. Met de focus op "constructie van bouwmaterialen en integratie, bouwen van een merkvliegdekschip", trok het een groot aantal deelnemers uit de bouwmaterialenindustrie aan.

Als u geïnteresseerd bent in Pietra Gray Marble Slabs and Tiles, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek