Perlatino marmeren platen en tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Perlatino Marble Slabs en Tiles, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Perlatino marmeren platen en tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van Perlatino marmeren platen en tegels

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Op 27 mei organiseerde het Yunfu Gemeentelijk Bureau voor Wetenschap en Technologie een vertegenwoordiger van het bedrijf om naar Foshan City te gaan om Foshan-Yunfu tegenhanger te ondersteunen en activiteiten uit te wisselen om de bouw van steen e-commerce van Yunfu te versnellen en de ontwikkeling van professionele steden in Yunfu. Op dezelfde dag ondertekenden Yunfu en Foshan ook een raamovereenkomst voor samenwerking. De activiteiten zijn onderverdeeld in twee delen: Perlatino Marble e-commerce docking exchange en speciale professionele docking exchange voor steden. In het "Cloud Manufacturing Experience Training Center" in Foshan luisterden de vertegenwoordigers van het bedrijf naar de introductie van de belangrijkste functies en kernfuncties van het cloud-productieplatform voor openbare diensten door deskundigen op het gebied van cloudproductie en voerden interactieve uitwisselingen uit (foto). Op dezelfde dag tekende Yunfu Amen Network Technology Co., Ltd. ook een raamovereenkomst voor samenwerking met Foshan Enweiyun Manufacturing Technology Co., Ltd. Op de locatie van Foshan New Media Industrial Park zag de verslaggever dat de commentator de tabletcomputer gebruikte verschillende decoratieve effecten weergeven op de gesimuleerde scène en de stenen, keramiek en huishoudelijke artikelen toegepast op de simulatiescène om een intuïtieve algehele visuele ervaring te verkrijgen. . Sommige vertegenwoordigers van het bedrijfsleven hebben hier interesse in getoond en vonden dat de digitale toepassing van de thuissector inderdaad echt en zorgvuldig was en gemakkelijk te gebruiken. Vervolgens bezochten vertegenwoordigers van het bedrijf een aantal huishoudelijke apparaten zoals steen en keramiek in Foshan New Media Industrial Park. Op dezelfde dag leerden de bedrijfsvertegenwoordigers ook over de productie en het beheer, milieubescherming en andere aspecten van de praktijk van keramiek, Perlatino Marble en andere aspecten. De verantwoordelijke persoon die verantwoordelijk is voor het Gemeentelijk Bureau voor Wetenschap en Technologie vertelde de verslaggever dat Foshan een voordeel heeft bij de ontwikkeling van e-commerce. Het is te hopen dat de vertegenwoordigers van Yunfu City door middel van deze docking exchange-studie geïnspireerd zullen worden om de ontwikkeling van Yunfu e-commerce te bevorderen, vooral in de steenindustrie. De ontwikkeling, grotere en sterkere steenondernemingen. Tegelijkertijd, door middel van de speciale professionele stad docking beurzen, bevorder de transformatie en verbetering van de karakteristieke professionele steden in Yunfu City.

Als u geïnteresseerd bent in Perlatino marmeren platen en tegels, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek