Natuurlijke witte marmeren plaat

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Natural White Marble Slab, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Natuurlijke witte marmeren plaat

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Productafbeeldingen


Beschikbare maten van natuurlijke witte marmeren plaat

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blokken snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoogwaardige stenen platen vast, waardoor onze klanten overvloedig aanwezig zijn keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Reporter: Yingliang Stone heeft zelfs nog meer hoogwaardige producten gemaakt, wat betekent dat Yingliang Stone in de toekomst zal worden ontworpen en dat een aantal relatief hoogwaardige productieverkopen zullen worden gedaan.

Liu Liang: Er kunnen misverstanden zijn over Yingliang Stone. Voordat Yingliang Stone twee merken had, was er altijd een aan de hoge kant. Net als Lexus in Toyota is er een merk dat low-end presteert, in feite 80%. Klanten zijn nog steeds middelklanten en 20% van de hoogwaardige producten is een concept van transcendentie. Ik hoop dat iedereen zich Yingliang Stone kan herinneren.

Reporter: Wat zijn de belangrijkste White Marble Slab-producten voor het project?

Liu Liang: Yingliang Stone is hoofdzakelijk versierd met binnenhuisdecoratie en buitenmuren. Ik zei net dat twee kleuren heel belangrijke kleuren zijn, met verschillende specificaties van platen, dunne platen, enz., Alle technische steen kan worden verwerkt.

Reporter: Welke vooruitgang heeft Yingliang Stone geboekt in de planning van de binnenlandse markt dit jaar?

Liu Liang: Dit jaar blijft Yingliang Stone zich houden aan de brandingstrategie, wat channelization en merkkanaal is, dus dit zal blijven bestaan. Natuurlijk is Yingliang Stone ook een op hulpbronnen gebaseerde strategie. Yingliang Stone heeft ook een derde strategie, de strategie van groeperen. Het zal de middelen voortzetten en een economie van het hoofdkantoor worden. Er zijn enkele links naar vastgoedprojecten.

Reporter: dit is de ontwikkeling van groepering. Kun je het introduceren? Niet veel White Marble Slab-bedrijven investeren in dit concept.

Liu Liang: De steenindustrie is geschikt voor kleinschalige, niet geschikt voor grootschalige, maar nu heeft Yingliang Stone een gediversifieerd idee, dus Yingliang Stone wil alle middelen integreren en wil verschillende bedrijfseenheden verdelen. De steenafdeling, de afdeling investeringszaken, inclusief de engineeringafdeling, deze worden gescheiden. Dit merk moet de grens over. Nu is het geen populaire grensoverschrijdende. Het heeft wat extensie nodig. Als Yingliang steen zoveel energie uitgeeft, als alleen Het merk van steen niet genoeg is, dus Yingliang Stone bereidt zich voor op het plan voor de komende paar jaar, en zal de snelle ontwikkeling van dit merk realiseren. De producten van deze reeks hotels en musea zijn beschikbaar.

Reporter: Andere plannen in de toekomst krijgen geleidelijk vorm?

Liu Liang: Elk jaar heeft Yingliang Stone enkele geavanceerde ideeën. Het loopt voor op de markt. Het belangrijkste voordeel is dat de strategie van Yingliang Stone beter is. Yingliang Stone is voor de komende vijf jaar en tien jaar. voorbereiden op. Vorig jaar namen al veel bedrijven de high-end strategie van Yingliang Stone. Ik denk dat een industrie kan worden gezegd dat het een lentebloem is. Het is onmogelijk om alleen te staan. Het merk Yingliang Stone heeft een aantal jaren meegemaakt en is tot nu toe alleen geplant. resultaat. Daarom ben ik meer bereid om de leider te zijn en iedereen te leiden. Als er meer high-end mensen zijn, zal de hele industrie stijgen.

Reporter: U zei zojuist dat Yingliang White Marble Slab in de toekomst een grensoverschrijdend, gediversifieerd proces zal spelen, en nu kan de grensoverschrijdende situatie die al is geland, worden ingevoerd.

Liu Liang: Nu Yingliang stenen grens is nog steeds een klein deel, of sommige producten met betrekking tot steen, zoals keuken, badkamer en onroerend goed, die nodig is door Yingliang steen zelf, kan het heel relaxed zijn. Overgestoken, is er ook de creatie van dit stuk, inclusief micro-films, waaronder tijdschriften, en Yingliang Stone komt naar voren om deze industrieën te doen, die op hun beurt Yingliang Stone zullen helpen om een duurzame ontwikkeling te hebben.

Reporter: Wat voor soort verwachtingen heeft Yingliang Stone in termen van toekomstige verkopen of binnenlandse prestaties?

Liu Liang: De grote omgeving van dit jaar is niet erg goed. Ik verwachtte niet veel verbetering in Yingliang Stone. Het kan goed zijn, maar vanaf het momentum van het nieuwe jaar is het niet slecht. Het binnenlandse aandeel is gestegen, maar in het buitenland. In sommige markten zijn de Amerikaanse en Europese markten langzaam hersteld en zijn de bestellingen voor Yingliang Stone toegenomen. Ik hoop dat er een onverwachte verrassing zal zijn en ik ben tevreden met de groei van 10 tot 20%.

Reporter: deze uitvoering is gebaseerd op de resource-integratie van mijnen in de huidige groep?

Liu Liang: In feite zijn er veel onderverdelingen in de steenindustrie. In feite is er in elk vakgebied een overlevingskans in elke sectie. Dit is een heel ecologisch iets. De mijn heeft het voortbestaan van de mijn en de fabriek heeft het voortbestaan van de fabriek. De weg, Yingliang Stone is de terminal en heeft de terminal om te overleven. Dit hangt af van de omgeving van de grote steenindustrie. Als er geen probleem is in deze omgeving, kan het overleven. Nu besteden veel bedrijven nog steeds aandacht aan de investering in verwerking, en Yingliang Stone zal het doen, gewoon zeggend dat Yingliang Stone in dit opzicht niet verder zal uitbreiden. Yingliang Stone zal tijdens verwerking zwakker zijn en zal niet te veel energie investeren. Nu is er genoeg verwerkingscapaciteit voor de verwerking van witte marmerplaten en kunnen OEM's goede dingen doen.

Als u geïnteresseerd bent in Natural White Marble Slab, neem dan gerust contact met ons op, we zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek