Natuurlijke 3 inch dikke marmeren plaat

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Natural 3 inches Thick Marble Slab, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails
Natuurlijke 3 inch dikke marmeren plaat

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steentype: marmeren plaat

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van natuurlijke 3 inch dikke marmeren plaat

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Dongping Town, Bobai County, Guangxi is rijk aan steenbronnen. Toen boeren van Dongping gingen werken en hun families steunden, wisten ze niet van hun eigen "Jinshan". Tot de late jaren 80 gingen technici van Bobai County Minerals naar Dongping om minerale bronnen te verkennen en ontdekten het geheim van Dongping Stone. Dongping-mensen wisten het niet. Die onopvallende 3 inch dikke marmeren plaat had veel artikelen te doen. . Aanvankelijk graven sommige dorpsbewoners alleen lokaal stenen materiaal naar de steenfabriek in het veld en verdienen wat materieel geld. Met de snelle ontwikkeling van de economie is de bouwsector overal ontstaan en de stijve vraag naar steen heeft de winst van de steenverwerkende industrie overvloediger gemaakt. De Dongping-mensen die de wind en regen hebben doorstaan, zijn eindelijk wakker geworden: hun eigen "Jinshan" kunnen door henzelf worden ontwikkeld! Dientengevolge heeft de steenverwerkende industrie in Dongping Town zich snel ontwikkeld en uitgebreid. Zhu Quan, de verantwoordelijke voor het Dongping Town Enterprise Office, zei dat Dongping Town over rijke steenbronnen, grote voorraden, goede steenkwaliteit, gemakkelijk transport en gemakkelijk transport beschikt. We zullen deze unieke conditie nooit verspillen! Daartoe is Dongping Town de afgelopen jaren actief geweest om de steenverwerkende industrie te vergroten en te versterken. Dongping Town bevordert de intensieve en grootschalige ontwikkeling van de steenverwerkende industrie. Het bouwt een steenindustriële verwerkingsbasis aan beide zijden van de provinciale weg 216 in Dongping Town en vormt een 3 inch dik Marble Slab-verwerkingscomplex, dat is geconcentreerd op vaste locaties en is gevormd. Tegelijkertijd zullen we doorgaan met het verhogen van de investeringen en het aantrekken van investeringen, en de onderneming verdiepen om praktische problemen in projectconstructie en productie en werking tijdig op te lossen, een groen kanaal aanleggen voor de vlotte introductie en ingebruikname van het project. Tegenwoordig zijn er meer dan 100 steenverwerkende bedrijven in Dongping Town in gebruik genomen. De jaarlijkse verwerking van "Bobaihei" en andere platen is meer dan 2 miljoen vierkante meter. De producten worden geëxporteerd naar Guangdong, Fujian en Zuidoost-Azië en er zijn meer dan 5000 werknemers gearrangeerd. De jaarlijkse outputwaarde is tot 99 miljoen yuan. Dongping Town is getransformeerd in de grootste steenverwerkingsbasis in Bobai County.

Als u geïnteresseerd bent in Natural 3 inches Thick Marble Slab, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek