Milky White Marble Platen Tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Milky White Marble Slabs-tegels, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Milky White Marble Platen Tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van Milky White Marble Slabs-tegels

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Sinds het begin van dit jaar heeft Zhongshan Township maatregelen en innovatieve ideeën geïmplementeerd om de merkopbouw te versterken en de transformatie van de steenindustrie te bevorderen. Houd rekening met het belang van ontwikkeling en governance en leid de steenindustrie om een nieuwe weg naar industrialisatie te nemen met nieuwe ideeën, het promoten van de merkopbouw van steenondernemingen, het identificeren van de positie van de steenindustrie en het bevorderen van de algemene transformatie en verbetering van de industrie. "De overheid zal steenondernemingen begeleiden om markttechnologie uit te breiden, de technische inhoud van Milky White Marble te vergroten, de kerncompetitiviteit van de industrie te verbeteren, grootschalige activiteiten te implementeren en ernaar te streven zich te ontwikkelen in de richting van een laag verbruik en een hoog rendement." De relevante verantwoordelijke persoon van de township zei. "De belastingbetaling is gedaald van 6% naar 3%. Dit soort gegevens is niet een klein bedrag. "De persoon die de leiding had over Tonglufang Stone Craft Co., Ltd. zei dat dankzij het bezoek van de leiders van Zhongshan Township niet alleen gunstig beleid werd gevoerd, maar ook door ondernemingen werd genoten. Betaalbaar. Oorspronkelijk nam Zhongshan Township de leiding van de belangrijkste leiders om de leiding te nemen over de "één-op-één" bezoeken van leidende kaders. Minimaal eenmaal per maand bezochten ze de "pairing" -bedrijven, vroegen ze om meningen en suggesties van bedrijven in het Milky White Marble, luisterden ze naar zakelijke eisen en verzamelden ze bedrijfsvereisten. Moeilijke problemen oplossen. Dit is het geval, het bedrijf heeft sinds 1 juli van dit jaar fiscale voordelen genoten. "We zijn van plan om onze activiteiten uit te breiden en nieuwe fabrieken te bouwen in het Zhongyi Industrial Park." De verantwoordelijke van het bedrijf zei dat het bedrijf op het punt staat een nieuwe stap te zetten.

Als u geïnteresseerd bent in Milky White Marble Slabs-tegels, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Hot Tags: melkwitte marmeren tegels tegels, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen
Onderzoek