Macedonië Sivec marmeren platen

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Sivec Marble Slabs van Macedonië, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Macedonië Sivec marmeren platen

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van Macedonië Sivec marmeren platen

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blokken snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoogwaardige stenen platen vast, waardoor onze klanten overvloedig aanwezig zijn keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Volgens het Xiamen Haishu inspectie- en quarantainebureau werden in het eerste kwartaal van dit jaar in totaal 2.699 batches geïmporteerd steenmateriaal geïmporteerd uit Xiamen Haicang Port, met een gewicht van 884.700 ton en een waarde van US $ 171 miljoen, een daling van 9,28% Respectievelijk 7,63% en 6,24%. In januari importeerde Haishu Port in totaal 850.600 Macedonië Sivec Marble, met een waarde van 509,76 miljoen dollar, een jaar-op-jaar daling van 34,62%, een gewichtsverlies van 33,41% en een daling van 29,91%. De belangrijkste bron van geïmporteerd steenmateriaal bij Haishu Port is 38 landen in Europa, Amerika en het Midden-Oosten. De geïmporteerde steen is voornamelijk gemaakt van marmer. Volgens de analyse omvatten de redenen voor de achteruitgang van geïmporteerde steen voornamelijk de volgende aspecten: ten eerste, als gevolg van de aanhoudende zwakte van de internationale economie, is de marktvraag naar decoratieve materialen voor steenproducten stabiel; ten tweede, als gevolg van de gevarieerde selectie van decoratieve materialen, is de promotie en het gebruik van steencomposietmaterialen toegenomen; In de beginperiode hadden binnenlandse geadresseerden een groot aantal spotvoorraden en onvoldoende vraag van de markt; de vierde was de impact van de vakantie in het voorjaarsfeest. Om de stralingscapaciteit van de haven van Haitang te vergroten en meer bulkladingen aan te trekken om de haven van Haishu binnen te komen, zal Xiamen Haishu Inspection and Quarantine Bureau het inspectie- en quarantainebewakingsproces verder optimaliseren, de mobiele inspectie en het quarantaine elektronische informatiesysteem verbeteren en de invoer goederen inspectie en inspectie. En elektronisch verwerken van informatie over quarantaine; aan de andere kant, bevorder actief de "centrale inspectie" constructie en de "one-stop service" toezichtsmodus om het toezicht en de servicemogelijkheden te verbeteren. De uitdrukking "Doing Macedonia Sivec Marble, is om dienst te verlenen" kan tien jaar geleden enig sentiment hebben, maar vandaag is het een belangrijke kwestie geworden in de transformatie en opwaardering van de steenindustrie. In de afgelopen jaren is de herschikking van de Nanan-steenindustrie geïntensiveerd. In het licht van de felle concurrentie van vakgenoten hebben steenbedrijven hun rol aangepast om zich aan te passen aan veranderingen in de markt. Door de leidende steenonderneming als voorbeeld te nemen, stelde Xishi Group 'geïntegreerde leverancier van stenen en decoratiediensten' voor, stelde Global Stone 'leverancier voor de beste decoratieve stenen systeemoplossing' voor en Conley Stone Group bevestigde de 'wereldwijde decoratie' Shi Shang 'leiderschap' Het doel " enzovoorts. Het is niet moeilijk om te ontdekken dat verkoopmateriaal niet langer de core business van toonaangevende steenondernemingen is. Ze benadrukken de "one-stop" servicemogelijkheden en middelenintegratiemogelijkheden van hun eigen projecten.

Als u geïnteresseerd bent in Macedonia Sivec Marble Slabs, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek