Ierse bruine marmeren tegels tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Irish Brown Marble Slabs-tegels, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Ierse bruine marmeren tegels tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van Irish Brown Marble Slabs-tegels

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Op 26 augustus vond de openingsceremonie plaats van de opening van de granieten boetiekmarkt met het thema "Wangpu in Haixi, opening van het bedrijf om de goden te verwelkomen" en de lanceringsceremonie van de grote bordmarkt in Hailian Pioneer Park · Haixi Stone Stad, van Haixi Stone. Meer dan 300 handelaren, waaronder de markt van het stadsbestuur, de grote kartonmarkt, het boerenerf en de verwerkende fabriek woonden de ceremonie bij en waren getuige van het glorieuze moment van de onthullingsceremonie van de Haixi Stone City Granite Boutique Market. Het opwindende is dat Fortuna in de "Wangpu gestationeerd in Haixi, die het bedrijf openstelt om de goden te verwelkomen", de hoorn des overvloeds voor elke winkel heeft om geschenken te geven, wat de deur opende voor elke winkel. De grote opening van de Ierse Brown Marble-boetiekmarkt in Haixi Stone City geeft aan dat het Haixi Stone City-project een grote stap vooruit heeft gezet. Op dit moment is het project de constructiefase ingegaan. In aanvulling op de granieten boetiekmarkt, is de tijdelijke blokwerf voltooid en in gebruik genomen; de bewerkingsinstallatie voor marmer heeft de installatie en ingebruikname van moderne machines en apparatuur voltooid en bevindt zich in de fase van de proefproductie; Voltooiing van de bouw van de hoofdstructuur, momenteel in de fase van ondersteunende faciliteiten en landschapsgroeiconstructie, en zal in september officieel buitenlandse investeringen uitnodigen; het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor fijn onderzoek, speciaal gevormde verwerkingsfabriek, kantoorruimte voor bedrijven, enz. hebben de infrastructuurconstructie voltooid en versnellen de bouwvoortgang in de latere periode; elektronische informatie Software- en hardwarevoorzieningen zoals chemie beginnen ook te matchen. Het algemene bouwplan van het park zal in 2015 ~ 2016 worden voltooid. Na voltooiing wordt Haixi Stone City het grootste steenpark in de industriële basis in de regio. In de toekomst zal 'Haixi' een belangrijk onderdeel vormen van het cluster Nanan-steenindustrie, dat Nanan Irish aanjaagt. De industrie van bruin marmer is geleidelijk veranderd van "traditioneel" naar "modern" en heeft de steenondernemingen in het park geleid om bekende regionale merken te creëren om de concurrentiepositie van industriële clusters in binnen- en buitenland te verbeteren; de integratie van de Nanan-steenindustrie versnellen en de ontwikkeling van de steenindustrie bevorderen. Het nieuwe patroon consolideert verder de positie van Nan'an als 's werelds grootste stenen distributiecentrum.

Als u geïnteresseerd bent in Irish Brown Marble Slabs Tiles, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek