Grijze serpeggiante marmeren tegels tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Marble Serpeggiante-tegels, we leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Grijze serpeggiante marmeren tegels tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van grijze Serpeggiante marmeren tegels tegels

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Onlangs leerde ik van Chaotian District dat het bouwwerk van het Qipanguan International Stone City Project op een ordentelijke manier is uitgevoerd. Op dit moment heeft de eerste fase van het project meer dan 1,4 miljoen aarde en steen uitgegraven, met een veldniveau van meer dan 300 mu en een investering van meer dan 125 miljoen yuan. De mijnbouw van de grijze Serpeggiante-marmermijn in Neutral Town is probleemloos uitgevoerd. De Yanjiawan-mijn is ingezet en de twee mijnen in Miaoliang en Fangjiagou worden ingezet. Volgens rapporten, China's Qipanguan International Stone City-project beslaat Baishu Village, Zaoshu Village, Xiaotun Village, Nanxun Village en Zhudou Township North Village van Zhongzi Town, Chaotian District. Het is de bedoeling om een oppervlakte van ongeveer 10.000 mu te bezetten met een totale investering van 5 miljard yuan. Het integreert de basis van de steenbewerkingsdemonstratie, steenonderzoek en ontwikkelingscentrum, opslag en logistiek centrum, steenexhibition centre, steeninvoer en uitvoergroothandels en steenmachineshandel en zaken. De eerste fase van het project heeft een totale investering van 1,003 miljard yuan, afhankelijk van de steenbronnen van Zhonghe Village, Zhongzi Town, Chaozi District en Dajia Village, Dapeng Township, Chaotian Township. Het zal een gebied van 700 in Baishu Village en Xiaotun Village van Zhongzi Town binnen twee jaar bestrijken. Een grote grijze Serpeggiante marmerbewerkingsdemonstratiebasis met een jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 50.000 vierkante meter blokken van marmer en graniet. Na de voltooiing van de eerste fase van het project, wordt geschat dat de jaarlijkse outputwaarde 1 miljard yuan zal zijn, zal de jaarlijkse winst 200 miljoen yuan zijn, zal de jaarlijkse belastingsopbrengst 100 miljoen yuan zijn, zal de periode van de investeringsterugwinning zijn 3 jaar, en meer dan 2.000 banen zullen worden verstrekt aan de samenleving.

Als u geïnteresseerd bent in Gray Serpeggiante Marble Slabs Tiles, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek