Fancy marmeren platen en tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Fancy Marble Slabs en Tiles, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Fancy Marble Slabs and Tiles

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van fancy marmeren platen en tegels

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

In de afgelopen jaren is de ontwikkeling van de steenindustrie in Luoshan County, de provincie Henan, een nieuw groeipunt voor de provincie-economie geworden door steenprojectontwikkeling, parkontwikkeling, verhoogde investeringen en industriële clusters. Het is duidelijk dat de minerale bronnen van Fancy Marble in het Stone Professional Park in Luoshan County voornamelijk worden verdeeld in Dingyuan Township en de omliggende bergachtige gebieden. De totale oppervlakte van het mijngebied is bijna 20 vierkante kilometer. De bewezen reserves van het ontwikkelingsgebied van de eerste fase zijn 500 miljoen kubieke meter en het mijngebied is bijna 10 vierkante meter. Vierkante kilometer. Alleen al in 2013 voltooide het professionele steenbedrijfspark een infrastructuurinvestering van 18 miljoen yuan, en voltooide de fabrieksconstructie een investering van 92 miljoen yuan. Luoshan County Stone Park is gebaseerd op de succesvolle ervaring van de buitenlandse steenindustrie en combineert lokale omstandigheden met het plannen en bouwen van steenverwerking, functionele logistieke parken, handelscentra voor grondstoffen en woongroepen in het park. Het legt rigide regels op voor de constructie van milieubeschermende voorzieningen zoals vergroening en geluidsisolatie, ontwerp van hoofdwegventilatie, rioolsedimentatie en regen- en rioleringsafleiding in de verwerkingsinstallatie van het park, en voert het strikt uit. De toetreding van steenondernemingen heeft ook een grote hoeveelheid lokale arbeid geabsorbeerd. Het inkomen van steenbewerkers kan 7.000 yuan bereiken tot 10.000 yuan per maand. Tegelijkertijd heeft ook de lokale tertiaire sector zoals catering, accommodatie en handel zich snel ontwikkeld. Zhushan County, provincie Hubei, is gebaseerd op de voordelen van rijke minerale bronnen en een groot marktpotentieel en streeft ernaar de steenindustrie tot een karakteristiek industrieel cluster in Zhushan County te maken. De steenbronnen zoals diabaas en gabbro in Zhushan County hebben een hoge graad, een goed uiterlijk en grote voorraden en hebben brede marktvooruitzichten en een hoge ontwikkelingswaarde. Op 19 april verwerkte een steenhouwer in Zhushan County zorgvuldig de witte marmeren dierensteensnijwerk. Sinds het bedrijf in september vorig jaar werd voltooid en in productie werd genomen, heeft het ordergebaseerde productie geïmplementeerd, met een sterke dynamiek van zowel productie als verkoop. Op dit moment heeft het bedrijf meer dan 120 stuks Fancy Marble carving producten, stenen balustrades, balkon kolommen meer dan 2.800 meter, de producten verkopen goed in Zhushan, Zhuxi, Fangxian, Daixi en andere plaatsen. Vorig jaar hebben Zhushan County en Beijing Lilai Tongtai Investment Co., Ltd. officieel een raamovereenkomst getekend voor het investeren van 100 miljoen yuan in steenontwikkelingsprojecten. Het markeert dat het steenontwikkelingsproject van Zhushan County een belangrijke operationele fase is ingegaan.

Als u geïnteresseerd bent in Fancy Marble Slabs and Tiles, neem dan gerust contact met ons op, we zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek