Book Match Marble Slabs

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Book Match Marble Slabs, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Book Match Marble Slabs

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van Marble Marble Book Match

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Met de geleidelijke uitbreiding van de toepassing van stenen decoratie, kan zeldzame steen een uniek product worden door het snijden en ontwerpen van ontwerpers, rijk aan edelstenen, mineralen, enz., Zal de steenindustrie ook een nieuwe ontwikkelingsperiode inluiden, en is steen een decoratie-industrie worden. De schat. Relevante gegevens tonen aan dat het volume van luxe stenen platen in 2013 met meer dan 40% is toegenomen en daarmee het warme materiaal is geworden van de huidige high-end consumentenmarkt voor steenhuisdecoratie. Tegelijkertijd eisen mensen steeds meer milieubescherming en gezondheid van decoratieve materialen. Daarom zijn eenvoud en milieubescherming de ontwikkelingstrend van Book Match Marble Slabs geworden. Bij woningdecoratie zijn comfort en cultuur geleidelijk een steeds belangrijker factor geworden. De eenvoudige stijl van steen is in overeenstemming met het streven naar moderne mensen in grotere mate, met name de eenvoudige en elegante stijl van mode en luxe, mooi en praktisch, wordt de nieuwe lieveling van de huidige stenen markt. Onder hen is marmer meer in lijn met de kenmerken van eenvoud, dus het heeft veel aandacht getrokken in de decoratiemarkt. Door de rijke kleur van natuurlijk marmer is het als een natuurlijke schoonheid, die de eigenschappen waardigheid, luxe en sfeer combineert, waardoor mensen een natuurlijk en levendig gevoel krijgen, wat zeer geschikt is voor huisdecoratie. Tegenwoordig betalen consumenten steeds meer aandacht aan de gezondheid van hun huis tijdens de renovatie, vooral de inrichting van de ouderen- en kinderkamers, die veeleisender zijn voor veiligheid en gezondheid. Daarom is de hoeveelheid formaldehyde die vrijkomt in verband met de decoratie een belangrijke indicator geworden voor mensen om de milieubescherming van thuis te meten. Stenen met een laag gehalte aan formaldehyde worden door consumenten begunstigd. De selectie van milieuvriendelijke stenen platen zal in de toekomst nog heter zijn. Relevante ondernemingen zouden de problemen van een lage milieubeschermingscoëfficiënt, lage graad van diepe verwerking, slechte kwaliteit, hoge consumptie, lage efficiëntie en intensivering moeten oplossen. Laag, laag technologisch gehalte en lage economische efficiëntie. Voor steenproductie- en verwerkingsbedrijven is het noodzakelijk om Book Match Marble Slabs-producten te leveren met uitstekende kwaliteit, milieubeschermingsnormen en nog hogere niveaus. "2014-2017 China Stone and Stone Market Market Research Report" toont aan dat eenvoud en milieubescherming de trend van stenen decoratie worden. De ontwikkelingstrend van stenen decoratie moet ter referentie worden gegeven aan relevante bedrijven. Bij het kiezen van een merk kunnen dealers kiezen voor de belegbaarheid van het merk volgens de trend, en dan zullen ze door veel consumenten de voorkeur genieten om de groei van de productverkoop te verzekeren.

Als u geïnteresseerd bent in Book Match Marble Slabs, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek