Blue Jeans Marble Platen Tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Blue Jeans Marble Slabs-tegels, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Blue Jeans Marble Platen Tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van Blue Jeans Marble Platen Tegels

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

De 4e Asia-Europe Expo werd snel gehouden en de voorbereidingen voor verschillende plaatsen betraden ook het aftellen. Door het succes van eerdere sessies heeft de Asia-Europe Expo niet alleen een handelsplatform opgezet voor het aantrekken van investeringen uit heel Xinjiang en de buitenlandse economie, maar is het ook een venster geworden om het imago van Xinjiang te laten zien. Rond de investering en publiciteit hebben de lokale bevolking ook genoeg artikelen geschreven. In de voorbereidingen voor de Azië-Europa Expo in 2014, als het grootste verwerkingsgebied voor steendistributie in Zuid-Xinjiang, zal Heshuo County zijn investeringen en publiciteitsinspanningen op basis van rijke steenbronnen verhogen en een "puntsteen" in dit Azië maken. Europa Expo. "Het grote artikel." Het is duidelijk dat Heshuo County bij de voorbereidingen voor de Asia-Europe Expo in 2014 met zorg zorgvuldig hoogwaardige steenproducten heeft geselecteerd, waaronder "Blue Jeans Marble", "Ma Lanhong" en "General White" om deel te nemen aan deze Aziatische Spelen. Bovendien, in de speciaal geproduceerde promotiefilm, de grootschalige propaganda van Heshuo steen. In de afgelopen jaren heeft Heshuo County altijd vastgehouden aan de ideeën van grote ondernemingen en grote groepen, verhoogde investeringsbevordering, versnelde het tempo van resource-integratie, stimuleerde de interne vitaliteit van ondernemingen, verbeterde productieschaal, verbeterde marktconcurrentievermogen, en streefde ernaar de county's productiecapaciteit van platen te bereiken 5 miljoen. Meer dan vierkante meter zal het de grootste steenproductie- en verwerkingsbasis in het zuiden van Xinjiang bouwen en een prachtig artikel over de steen in de provincie schrijven. Heshuo County is een groot graafschap van Blue Jeans Marble minerale hulpbronnen. De bewezen reserves zijn graniet, marmer, enz. Graniet heeft onder meer bewezen reserves van meer dan 28 miljoen kubieke meter en het ertsvormende gebied is 250 vierkante kilometer. Er zijn 47 steenverwerkende bedrijven geïntroduceerd, met een jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 1,8 miljoen vierkante meter, met een jaarlijkse productiewaarde van meer dan 100 miljoen yuan. Steenproducten worden geëxporteerd naar naburige landen zoals Oost-Europa en Centraal-Azië. De steenindustrie heeft een matching-industrie gevormd voor mijnbouw, verwerking, verkoop en transport. Het wederzijds versterkende ontwikkelingspatroon is een van de drie belangrijkste steenbases in Xinjiang geworden.

Als u geïnteresseerd bent in Blue Jeans Marble Platen Tegels, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek