Australische witte marmeren platen en werkbladen

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Australische witte marmeren platen en werkbladen, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Australische witte marmeren platen en werkbladen

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: Australisch wit marmer

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van witte Australische marmeren platen en werkbladen

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Er zijn bijna 1.500 fabrieken die zich bezighouden met steenverwerking in Turkije, meer dan 7500 steenhandelsbedrijven en bijna 250.000 mensen die zich bezighouden met de steenindustrie. In de afgelopen jaren is de Turkse steenindustrie in vergelijking met de jaarlijkse groei van 8% van de wereldsteenindustrie verdubbeld. Van 2008 tot 2012 steeg het jaarlijkse exportvolume en de waarde van natuursteen in Turkije met 53, 50% en 34, 43%, wat overeenkomt met 7,9 miljoen ton en $ 192 miljoen. Tegelijkertijd heeft de snelle groei van het import- en exportvolume van Australian White Marble de snelle ontwikkeling van de Turkse steenindustrie sterk bevorderd. Op dit moment exporteert Turkije elk jaar ongeveer een miljard US-dollar aan natuursteen naar China en importeert het voor ongeveer 40 miljoen dollar aan steen uit China. Al in de wereldwijde financiële crisis in 2008 maakten de Verenigde Staten, de grootste exporteur van Turkse marmeruitvoer, geleidelijk plaats voor China. Vorig jaar overtrof China de Verenigde Staten om de grootste koper van de export van Turks marmer te worden. Turkije, het oudste marmer producerende gebied, heeft 5,2 miljard kubieke meter (139.000 ton) marmeren reserves, goed voor 40% van 's werelds totale marmerreserves; 3,8 miljard kubieke meter aan marmer winbare reserves van 2,7 kubieke meter travertijn, 995 miljoen kubieke meter Rijstgraniet; bezit meer dan 2.000 mijnen, bijna 290 steenvariëteiten, en het aantal rassen staat op de eerste plaats in de wereld; Turkije is een van 's werelds grootste producenten geworden met zijn kleur, gevoel, patroon en kwaliteit in de wereld, in de wereld van de Australische markt heeft White The Marble een marktaandeel van 9%. Dit jaar heeft de Turkse steenindustrie het wereldgemiddelde ver overtroffen wat betreft investeringen, productie en export ... De enorme gegevens maken van Turkije een welverdiend stenen land. Als brug tussen Eurasia neemt de Turkse economie gestaag toe en verbetert de investeringsomgeving. Het krijgt meer en meer aandacht van buitenlandse investeerders, vooral Chinese steenbeleggers. De unieke geografische omgeving heeft zijn rijke steenbronnen doen ontstaan, wat ongetwijfeld een enorme aantrekkingskracht heeft op veel Chinese steenbedrijven die met grondstoffenproblemen kampen. Sinds dit jaar in april vorig jaar het mijnenbeëindigingsbeleid van de Quanzhou-regering in werking is getreden, is Nan'an's grootste mijnactiviteit in de geschiedenis dit jaar ten einde. De overgrote meerderheid van mijnbouwbedrijven zonder licentie in de stad zijn gesloten en er zijn een aantal bedrijven met een vergunning. Mijnbouwrechten kunnen alleen worden gehandhaafd tot 2015. De sluiting van lokale mijnen heeft ertoe geleid dat meer steenbedrijven beseffen dat in een felle marktomgeving het beheersen van mijnmiddelen betekent dat ze beter in staat zijn om te concurreren om chips en zich te weren tegen marktrisico's.

Als u geïnteresseerd bent in Australische witte marmeren platen en werkbladen, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek