Importeren van graniet uit China

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Importing Granite From China, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Importeren van graniet uit China

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Stenen Type: Graniet Uit China

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten voor het importeren van graniet uit China

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blokken snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoogwaardige stenen platen vast, waardoor onze klanten overvloedig aanwezig zijn keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Binnen anderhalf uur rijden van Neixiang County, de provincie Henan, is de opslagcapaciteit voor marmer 83,7 miljoen kubieke meter, de granietreserves 156 miljoen kubieke meter en de kaliumspaat 236 miljoen kubieke meter. Op dit moment zijn meer dan 50 marmer- en granietmijnen met goede commerciële waarde gevonden, en de variëteiten zijn rijk aan variëteit, uniek in patroon, fijn van structuur, hard in steen, hoog in druksterkte en goed in glans, en hebben goede mijnbouwvooruitzichten. Met de bouw van het verzamelgebied is Neixiang een beroemde "stenen basis" in het land geworden.

Importeren van graniet Uit China heeft Neixiang County de voordelen van steenbronnen volledig benut en met succes Xiamen Heyi Group aangeworven om in de industrie te investeren. Het is van plan om 8 miljard yuan te investeren, en meer dan 100 geavanceerde bedrijven die zich voornamelijk bezighouden met steenverwerking, en streven naar omzet op korte termijn. 10 miljard doorbreken en 100.000 banen opleveren. Het project zal in vier fasen worden opgebouwd. De eerste fase zal 2,5 miljard yuan investeren om de Stone Processing Zone, de Fujian-Zhejiang Guild Hall en de Guoli Trade City te bouwen. Op dit moment zijn meer dan 21 ondernemingen zoals Mingchao Gangshi, Minfa Gangshi, Ruyi Gangshi en Borunge Gangshi in productie genomen. De muren en vloertegels geproduceerd door Yanshang Ceramics Park worden goed verkocht door het hele land, vijfsterren. De Guild Hall is afgesloten, Guoli Trade City is in gebruik genomen en andere ondersteunende projecten zijn in volle gang. Het stenenproject in het verzamelgebied van de binnenstad heeft een hoog uitgangspunt en geavanceerde technologie. Het regionale keramiek van Jincheng gebruikt 's werelds meest geavanceerde productieproces voor rolovens en 3D-inkjetdruktechnologie. De onderkant van de keramische korrels is helder, het stereoscopische effect is sterk en de lagen zijn verschillend. Het is toonaangevend in de huishoudelijke sector. Het geavanceerde rioolwaterzuiveringsysteem realiseert nul lozing van afvalwater en de granietproductieonderneming "eet droog en schoon" het hoekschroot van het stenen fabrieksterrein, produceert kunstmatig marmer, wordt de "scavenger" van de stenen basis, wordt afval in schatten, en zet verval. Voor de magie is het hergebruik van stenen hulpbronnen gerealiseerd. Volgens het ontwikkelingsidee van de integratie van productiestad en productiestad heeft Importing Granite Industrial Cluster de investeringstentakels uitgebreid naar bedrijfsontwikkeling, infrastructuurconstructie, openbaar welzijn, enz., Terwijl de stedelijke functie werd verbeterd terwijl de keten van de steenindustrie werd uitgebreid. Wanneer de stenen basis is voltooid, zal een nieuwe provincie met meer dan 100.000 mensen worden gebouwd.

Als u geïnteresseerd bent in het importeren van graniet uit China, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek