Zwart graniet met witte aders

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Black Granite With White Veins, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Zwart graniet met witte aders

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: zwart graniet

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van zwart graniet met witte aderen

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blokken snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoogwaardige stenen platen vast, waardoor onze klanten overvloedig aanwezig zijn keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Black Granite With White Veins is een traditionele pijlerindustrie in Zhongshan Town, Tonglu, Zhejiang. Er zijn 103 steenondernemingen in de township, met meer dan 2000 werknemers en een jaarlijkse omzet van 450 miljoen yuan. Achter de economische groei komen geleidelijk problemen op het gebied van milieuvervuiling naar voren. Dit jaar hebben de innovatieve werkmethoden van Zhongshan Township nieuwe en effectieve nieuwe maatregelen voor de sanering van vervuiling door steenverwerving aangenomen. Deze nieuwe maatregel is de introductie van de "Maatregelen voor de evaluatie van milieubescherming Langetermijnbeheer van steenverwerkende ondernemingen in Zhongshan Township". Deze methode is gebaseerd op het cumulatieve scoresysteem van rijbewijzen voor motorvoertuigen. De scoringscyclus is één jaar, met een totale score van 12 punten, berekend van juli tot juni van het volgende jaar. Na het verstrijken van een scorecyclus, als de score 12 punten bereikt, zal de gemeente-overheid overeenkomstige herstelmaatregelen nemen. Onder hen, als de steenverwerkende bedrijven beschikken over een eigen rioolwaterzuivering, direct geloosd rioolwater, privé verborgen leidingen om toezicht te houden op afvoer van rioolwater, ongeoorloofde installatie van grote zaagverwerkingsapparatuur en willekeurig dumpen van slib buiten de stortplaats, Record 12 punten bij een tijd. Wu Ping, plaatsvervangend hoofd van Zhongshan Township, zei dat bedrijven met een score van 12 punten binnen een tijdslimiet moeten worden verholpen en dat de rectificatie niet moet worden gekopieerd naar de afdeling milieubescherming. De afdeling milieubescherming zal wetshandhaving uitvoeren of de latere goedkeuring van zijn bedrijfsvergunning en rioleringsvergunning beïnvloeden. De jaarlijkse beoordeling van de relevante vergunningen en vergunningen in verband met de scores van de ondernemingen houdt verband met de productie en het functioneren van de ondernemingen in het komende jaar. Na de invoering van de maatregelen hebben de grote bedrijfseigenaren verklaard dat zij de beoordelingsmethoden strikt zullen volgen en minder scores en geen punten zullen behalen. Om dit nieuwe initiatief echt geïmplementeerd te krijgen, heeft Zhongshan Township ook een milieu-inspectieteam opgericht om alle milieugedrag van Black Granite With White Veins-verwerkende bedrijven in het rechtsgebied te inspecteren en de steenbedrijven tijdig op te nemen en te registreren met milieuproblemen. Omgevingsrichtlijnen moeten in de normale staat zijn. Vervolgens zal Zhongshan Township het toezicht op de steenindustrie verder versterken en ernaar streven de steenindustrie in Zhongshan City een gezond en milieuvriendelijk ontwikkelingspad te maken.

Als u geïnteresseerd bent in Black Granite With White Veins, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen uitstekende service en producten van goede kwaliteit voor u blijven leveren.

Onderzoek