Graniet marmeren stenen blok

Rand Stone is een vertrouwde en ervaren producent van graniet marmer Stone blok, wij leveren de stenen producten voor projecten, groothandelaren en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer te bieden uitstekende service en producten van hoge kwaliteit voor u, wij verwachten uw lange termijn partner in China te worden.

Productdetails


Graniet marmeren stenen blok

Specificaties

Beschikbare kleuren: Wit, grijs, Beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, enz.

Type steen: De steen blok

Land van herkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, gezoet en gevlamd, geborsteld, beitsen, antieke, bush gehamerd, gezandstraald, groef, tuimelde, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, enz.


Beschikbare maten van de marmeren stenen blok graniet

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in sterke houten krat of bundels, alle hout is worden gefumigeerd vanaf huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardig houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim/paper box binnen + sterke zeewaardig houten kratten, versterkt met metalen bandjes buiten;

Werkbladen: pad van geschuimde kunststof, vervolgens verpakt in gefumigeerde houten kratten, versterkt met metalen bandjes buiten;

Wastafel/mozaïek/knippen op maat: schuim en kartonnen binnenkant + sterke zeewaardig houten kratten, versterkt met metalen bandjes buiten.

Packaging and Shipping.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van stenen producten, professionele op marmer, onyx, graniet en kunstmatige steen, wij leveren voor projecten, groothandels en uitvoerder over de hele wereld.

Gelegen op Shuitou, de stenen centrum van China, we eigen 36,300 vierkante meter van workshop, uitrusten 7 blok snijmachines, 2 automatische polijsten machines en 11 rand snijmachines, enz, houden een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen bieden onze klanten met overvloedige keuzes in elke kleur en de aard van het product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Als u geïnteresseerd in graniet marmer Stone blok, maar voel je vrij bent om contact met ons op zullen we blijven leveren uitstekende service en goede kwaliteitsproducten voor u.

Onderzoek

You Might Also Like