Doorschijnend wit marmer onyx

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Translucent White Marble Onyx, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Doorschijnend wit marmer onyx

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: doorschijnende witte onyx

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten van Translucent White Marble Onyx

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blok snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen vast, die onze klanten voorzien van overvloedige keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Voor steenondernemingen is investeringspromotie de uitbreiding van ondernemingen en kan ze consumenten in een groter bereik bereiken. De huidige felle concurrentie in de steenindustrie is een onbetwistbaar feit. Er zijn talloze steenmerken in het land. Iedereen trekt investeringen aan, en het zijn allemaal zinkende kanalen, allemaal op zoek naar een kanaalmodel dat bij hen past. Voor de meeste Translucent White Onyx-bedrijven neemt het traditionele investeringsmodel nog steeds een groot aantal ondernemingen in, veel bedrijven nodigen nog altijd investeringen uit via de tentoonstelling en hun eigen investeringspromotie, hoewel deze vorm intuïtiever hun sterkte kan tonen, direct onderhandelen met agenten. voor de felle concurrentie, als er geen aanbevolen product of marketingstrategie is, dan kunnen de kosten van de steenonderneming worden voorgesteld als deze zich in de tentoonstelling zou voordoen. Om het concurrentievermogen van agenten te verbeteren, hebben veel bedrijven van Translucent White Onyx dit model rechtstreeks in het fabrieks --- eindmarkt --- doel klantmodel omgezet. Dit model elimineert onnodige links in het midden en verlaagt een groot aantal investeringskosten. Nu hebben veel steenbedrijven al een voorbeeld gevolgd. Op dit moment, een van de meer kosteneffectieve investeringsmodellen, online investeringen is ook de "nieuwe lieveling" van steenondernemingen. Agenten registreren zich via het online platform om een badkamerfabrikant te vinden die bij hen past, en Translucent White Onyx kan ook meer agentinformatie krijgen, die sneller en kosteneffectiever is dan elk investeringskanaal. Tegelijkertijd moeten steenbedrijven meer en meer aandacht besteden aan de bouw van hun officiële website. Met de verrijking van de officiële website zullen de resultaten van de externe investering en merkpromotie en beeldverbetering van het bedrijf duidelijke effecten hebben. Nu, met de prevalentie van e-commerce, kunnen steenbedrijven geen auto's achter gesloten deuren bouwen. Ze moeten zich ook actief ontwikkelen voor het bereiken van doelen voor e-commerce. Steenondernemingen op dit gebied zouden hun volle aandacht moeten schenken. Ongeacht de manier waarop steenondernemingen investeringen aantrekken, moeten steenondernemingen de richting van investeringspromotie begrijpen. Het is noodzakelijk om een set van perfecte beleggingsbeleid te hebben. Het onderzoek naar gebieden voor investeringspromotie en de evaluatie en training van dealers zijn gedifferentieerd. Kenmerkende investeringen zijn de noodzakelijke manier voor steenbedrijven om te overleven en zich in de scheuren te ontwikkelen.

Als u geïnteresseerd bent in Translucent White Marble Onyx, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.

Onderzoek

You Might Also Like