Labradoriet granieten werkbladen Plaat Tegelkosten

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van labradoriet granieten aanrechtbladtegel, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails

Labradoriet granieten werkbladen Plaat Tegelkosten

bestek

Labradoriet is een semi-kostbare edelsteen, het is een prachtige en exclusieve natuursteen met zwarte mica clusters en grote blauwe plekken, die tegenwoordig veel worden gebruikt voor het maken van plaat en oppervlak. Sommige van onze klanten gebruiken het als een vervanging van traditionele granieten platen vanwege de kracht. Labradoriet is een populaire decoratieve steen vanwege zijn labradorescentie, die een oogverblindend optisch fenomeen creëert van een blauwgroene tot diepblauwe glans die in het licht flikkert. Deze granieten platen zijn ideaal voor aanrechtbladen, vloeren en wandtegels, en vele andere luxe interieurtoepassingen.

Oppervlakteafwerking: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Beschikbare maten:

sizes.png

Jade-Blue-Labradorite-Onyx-Big-Slab-Kitchen-Countertops

Labradorite Granite Countertops Slab

labradorite-blue-granite

Labradorite blue Granite slabs

Labradorite Granite slabs for Countertops and tiles

Aanbevolen gebruik

Commercieel, Residentieel, Binnenvloeren, Binnenmuren, Werkbladen, Tafelbladen, Buitenbekleding, Exterieur straatstenen, Medaillon, Mozaïek, Pijler, Balustrade, Sierlijst, Rand, Deur, Raam, Kuipomlijstingen, Douches, Open haard, Schoorsteenmantel, Tuinsteenproducten.


Verpakking en verzending voor labradoriet granieten aanrechtblad Tegelkosten

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blokken snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoogwaardige stenen platen vast, waardoor onze klanten overvloedig aanwezig zijn keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg

Als u geïnteresseerd bent in labradoriet granieten aanrechtbladen Slab Tegelkosten, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen uitstekende service en producten van goede kwaliteit voor u blijven leveren.

Onderzoek