Dallas White Granite Platen Tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van Dallas White Granite Slabs Tiles, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Dallas White Granite Platen Tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit

Steensoort: graniet

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Productafbeeldingen


Beschikbare formaten van Dallas White Granite Platen Tegels

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blokken snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoogwaardige stenen platen vast, waardoor onze klanten overvloedig aanwezig zijn keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Onlangs, om het watermilieu te verbeteren, heeft Taizhou City de hele stad hard gewerkt om het werk van vijf wateren samen uit te voeren. Xianju County heeft 57 steenfabrieken langs de Yong'an-rivier gesloten. Het is duidelijk dat de 57 steenverwerkingsfabrieken die in Xianju County zijn gesloten, voornamelijk langs de Yong'an-rivier worden verdeeld en dat er bijna 20 zijn gerectificeerd. Sommige van de meer vervuilende verwerkingsbedrijven zijn momenteel bezig met de uitvoering van sloopapparatuur en het opnieuw bewerken van enkele van de verwerkingssites van Dallas White Granite. Wu Xiaohua, secretaris van het subbureau van het Bureau of Land and Resources van Xianju County: "Nu zijn de 19 provincies in de provincie gesloopt en gesloten. Nu ligt de focus op rectificatie. Dit deel van de steenverwerkingsfabriek richt zich op de milieubeschermende voorzieningen van rioolstof. De belangrijkste rectificaties zijn uitgevoerd. "Wu Xiaohua heeft geïntroduceerd dat de rectificatiewerkzaamheden van de resterende steenverwerkingsfabrieken ook zijn gestart, en deze gerectificeerde verwerkingsfabrieken kunnen de productie hervatten nadat ze de acceptatie van relevante afdelingen hebben doorstaan. Het is een groot doel en een groot idee om afvalwater te behandelen, overstromingen te voorkomen, water af te voeren, de watervoorziening te beschermen en water te besparen. Dit is het belangrijkste beleid van de provinciale regering van Zhejiang dat onlangs is gestart en is een belangrijk beleid om de hervorming en ontwikkeling van Dallas White Granite in Zhejiang te bevorderen. Zhejiang is een beroemde waterstad. Water is de basis van productie, de sleutel tot ecologie en de bron van het leven. De gezamenlijke behandeling van Wushui is een multi-vogelinitiatief, dat niet alleen de investeringen uitbreidt, maar ook de transformatie bevordert, wat beter is voor het milieu en beter is voor de mensen. De waarde van de watercultuur is dat het mensen in staat stelt te weten hoe ze van water moeten houden, water kunnen koesteren en water kunnen besparen. Het is de betekenis van de constructie van Ping An Zhejiang, die direct gerelateerd is aan vrede en stabiliteit en aan harmonie tussen mensen en water. De vierde plenaire vergadering van de 13e zitting van de Provinciale partijcommissie Zhejiang stelde voor dat het nodig is om het rioolwater te beheersen, overstromingen te voorkomen, water af te voeren, de watervoorziening te beschermen en water te redden als een doorbraak. "Five Waters Governance" is verdeeld in drie stappen van drie jaar, vijf jaar en zeven jaar. Onder hen, in 2014-2016, is het noodzakelijk om openstaande problemen op te lossen, wat uiteraard effectief is; in 2014-2018 moeten we het probleem in wezen oplossen en een alomvattende verbetering aanbrengen; in 2014-2020 moeten we in principe geen problemen hebben en kwalitatieve veranderingen bereiken.

Als u geïnteresseerd bent in Dallas White Granite Platen Tegels, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.


Onderzoek