Antieke zwarte granieten tegels tegels

Edge Stone is een vertrouwde en ervaren fabrikant van tegels van antiek zwart granieten platen, wij leveren steenproducten voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld. Het zou onze eer zijn om u een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit te bieden, we verwachten uw langetermijnpartner in China te worden.

Productdetails


Antieke zwarte granieten tegels tegels

bestek

Beschikbare kleuren: wit, grijs, beige, zwart, crème, bruin, groen, geel, roze, rood, blauw, paars, etc.

Steensoort: graniet

Land van afkomst: China

Beschikbare afwerkingen: gepolijst, verzoet, gevlamd, geborsteld, beitsen, antiek, gebouchardeerd, gezandstraald, gegroefd, getrommeld, gezaagd, paddestoel, gebeiteld, natuurlijke split, ananas, etc.


Productafbeeldingen


Beschikbare maten tegels in antiek zwart granieten platen

sizes.png


Verpakking en verzending

Verpakt in stevige houten kisten of bundels, is al het hout gegast volgens de huidige internationale vereisten ISPM15. Details als volgt,

Platen: pad met plastic folie tussen platen, vervolgens verpakt in sterke zeewaardige houten bundel buiten;

Tegels: 6-10 stuks in een schuim / papieren doos binnen + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen riemen buiten;

Werkbladen: pad met geschuimde kunststoffen, vervolgens verpakt in gegaste houten kisten, versterkt met metalen riemen aan de buitenkant;

Spoelbak / Mozaïek / op maat gesneden: schuim en kartonnen binnenzijde + sterke zeewaardige houten kisten, versterkt met metalen banden aan de buitenkant.

Verpakking en verzending.jpg

Over Edgestone

Wij zijn een vertrouwde en ervaren producent van steenproducten, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren voor projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.

Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 36.300 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 7 blokken snijmachines, 2 automatische polijstmachines en 11 snijmachines aan, enz., Houden we een grote voorraad van hoogwaardige stenen platen vast, waardoor onze klanten overvloedig aanwezig zijn keuzes in elke kleur en type product.

edgestone factory.jpg


Certificaten van Edgestone-producten

Certificates.jpg


Projecten voor uw referentie

Projects.jpg

Nieuws

Onlangs, de adjunct-directeur van China Building Materials Industry Planning en Research Institute, hoogleraar senior engineer Kong An, directeur van de vijfde consulting afdeling van China Building Materials Industry Planning en Research Institute, hoogleraar senior engineer Sheng Xiaoning en andere onderzoeksgroepen , een nieuw type Guangxi Quanzhou County bouwmaterialen en Antique Black Granite werden ontwikkeld voor veldonderzoek. Op 2 maart hield Quanzhou County een nieuw ontwikkelingsplan voor de bouwmaterialenindustrie en voorbereidingsvergadering voor de planning van de steenindustrie, en hield een bespreking met het onderzoeksteam over de ontwikkeling van de bouwmaterialenindustrie en de planning van de steenindustrie. Fan Hua, plaatsvervangend gouverneur van de deelstaatregering, en Tao Chigang, lid van de deelstaatregering van de deelstaatregering, woonden de bijeenkomst bij. De verantwoordelijke personen van de betrokken afdelingen van de Staat Ontwikkeling en Hervorming, Land en Milieubescherming woonden de vergadering bij. De onderzoeksgroep wees erop dat de nieuwe bouwmaterialen een belangrijk onderdeel vormen van de bouwmaterialenindustrie. Het is een opkomende industrie in de bouwmaterialenindustrie. Het produceert en gebruikt nieuwe bouwmaterialen, die niet alleen energie besparen, land besparen, het verbruik van hulpbronnen verminderen, de ecologische omgeving beschermen, maar ook activeren, de consumptie stimuleren en de modernisering van de bouw- en woningbouw bevorderen. Hoewel de industriële ontwikkeling laat in het zuidwesten van Guizhou van start ging, hebben het zuidwestelijke partijcomité en de deelstaatregering vroege regelingen en vroege inzet van nieuwe bouwmaterialen en steenontwikkelingsplannen getroffen, die de standaard, ordelijke, duurzame en gezonde ontwikkeling van de nieuwe bouwmaterialen zullen leiden industrie. Een solide basis. Het onderzoeksteam maakte ook enkele opmerkingen en suggesties. Fan Hua introduceerde de nieuwe bouwmaterialen en antiek zwart graniet in onze staat en de industriële basis. Hij wees erop dat de ontwikkeling van nieuwe bouwmaterialen een onvermijdelijke keuze is voor de duurzame ontwikkeling van de bouwmaterialenindustrie, "van groot naar sterk, vertrouwend op nieuwe manieren". Ik hoop dat het onderzoeksteam waardevolle adviezen zal geven over de ontwikkeling van nieuwe bouwmaterialen en steen in onze staat, en een redelijke ontwikkeling en bescherming zal ontdekken. Met het gebruik van het pad, methoden en maatregelen, zal onze staat gebaseerd zijn op de planning, implementatie en bevordering van de snelle economische en sociale ontwikkeling van de staat.

Als u geïnteresseerd bent in tegels van Antique Black Granite Slabs, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u uitstekende service en producten van goede kwaliteit blijven bieden.


Onderzoek