Huis > Over ons

Edgestone is een vertrouwde en ervaren leverancier van steenproducten uit China, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen. Sinds 1992 leveren wij voor projecten, groothandelaren en constructeurs over de hele wereld.


Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, hebben we 69.800 vierkante meter aan werkplaats, bieden we 8 blokken snijmachines, 4 automatische polijstmachines en 16 kanten snijmachines, enz., Houden we een grote voorraad van hoge kwaliteit stenen platen ter beschikking van onze klanten met overvloedige keuzes in elke kleur en type product.


Voor de tevredenheid van onze klanten produceren we ons volledige stenenassortiment met behulp van hoogwaardige grondstoffen en de nieuwste technologische apparatuur, en worden we behandeld door vakmensen om op elke manier perfect te zijn.


Verder zal onze QC-afdeling elk stuk steenproduct testen en inspecteren om ervoor te zorgen dat ons assortiment in overeenstemming is met de wereldwijde kwaliteitsnormen. Afgezien van het leveren van deze producten van superieure kwaliteit, zorgen we er ook voor dat deze binnen het gegeven tijdsbestek worden geleverd.

Vriendelijke en bekwame medewerkers staan ​​klaar om klanten te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen voor hun projecten. De belangrijkste focus van onze organisatie is om de uiterste klanttevredenheid te bereiken.


Hieronder vindt u ons belangrijkste assortiment voor uw referentie:

1. Tegels van marmer, graniet en onyx tegels

2. Werkbladen en tafelbladen

3. Muurbekleding en trap

4. Medallion, Mosaic en 3D Carving Stone Tiles

5. Pijler en balustrade

6. Straatsteen en Kerbstone

7. Vormgeven, rand, deur en venster


Kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen staan ​​bij Edgestone voorop . We willen dat u erop kunt vertrouwen dat uw investering op de door u gewenste manier wordt voltooid, op tijd en met de hoogste kwaliteit in de branche. We zijn trots op onze artisticiteit in fabricage, reputatie en onze tevreden klanten.