Huis > Over ons

Edgestone is een vertrouwde en ervaren leverancier van steenproducten uit China, professioneel op marmer, onyx, graniet en kunststeen, wij leveren sinds 1992 aan projecten, groothandels en fabrikanten over de hele wereld.


Gelegen in Shuitou, het stenen centrum van China, bezitten we 69, 800 vierkante meter werkplaats, rusten we uit 8 bloksnijmachines, 4 automatische polijstmachines en {{4 }} randsnijmachines, enz., hebben een grote voorraad stenen platen van hoge kwaliteit en bieden onze klanten een overvloed aan keuzes in elke kleur en elk type product.


Om de klanten tevreden te stellen, produceren we ons hele steenassortiment met behulp van hoogwaardige grondstoffen en de nieuwste technologische apparatuur, en behandeld door geschoolde arbeiders, om op alle mogelijke manieren perfect te bereiken.


Verder zal onze QC-afdeling elk stuk steenproduct testen en inspecteren om ervoor te zorgen dat ons productassortiment voldoet aan de wereldwijde kwaliteitsnormen. Naast het leveren van deze producten van superieure kwaliteit, zorgen wij er ook voor dat deze binnen de gestelde tijd geleverd worden.

Vriendelijk en bekwaam personeel staat klaar om klanten te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen voor hun projecten. De belangrijkste focus van onze organisatie is het bereiken van de grootst mogelijke klanttevredenheid.


Hieronder vindt u ons belangrijkste productassortiment ter referentie:

1. Tegels van marmer, graniet en onyxplaten

2. Werkbladen en tafelbladen

3. Wandbekleding en trap

4. Medallion, Mosaic en 3 D Carving Stone Tiles

5. Pijler en balustrade

6. Straatsteen en Kerbstone

7. Lijstwerk, rand, deur en raam


Kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen staan ​​bij Edgestone voorop. We willen dat u erop kunt vertrouwen dat uw investering wordt voltooid zoals u dat wilt, op tijd en met de hoogste kwaliteit in de branche. We zijn trots op ons kunstenaarschap in fabricage, reputatie en onze tevreden klanten.